Á dm Kft., Törökbálint

124 Vélemény
Á dm Kft.
Depo Pf. 4.
2045 Törökbálint
Postafiók: PF.: 4.
Pest
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
DM-Drogerie Markt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám
13-09-078006
Adószám
11181530-2-44
TEÁOR kód
4775 - Illatszer-kiskereskedelem

Leírás

Az 1970-es évek elején Németor-szágban a liberalizált kereske-delmi jogszabályok lehetővé tették dro-géria jellegű cikkek önkiszolgáló rend-szerben történő kiszolgálását és a hatósági, rögzített árak felszabadítá-sát. Götz Werner - elismert sportoló és szakképzett drog-ista - megérezvén az új piaci szabályzók adta lehetőségeket elhatározta, hogy egyedi arculattal rendelkező, önkiszolgáló jellegű drogéria üzlethálózatot hoz létre. Mivel önerőből nem tudta volna finanszírozni a költségeket Günter Lehmann személyében olyan üzletemberre lelt, aki - fantáziát látva Werner úr ötletében - anyagi támogatást nyújtott. Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg - nagy sikerrel. Látva az első eredményeket Werner úr intenzív terjeszkedésbe kezdett, amelyhez segítségül hívta egykori sporttársát az osztrák Günter Bauert, aki kereskedelmi vezetőként dolgozott Ausztriában. A vállalkozás németországi alapjainak lefektetése után, átlépve a határokat 1976-ban az ausztriai Linz városában nyitotta meg kapuit a dm, nemzetközivé téve a láncolatot.
A kilencvenes évek elejére Németországban mintegy 500, Ausztriában közel 300üzlet viselte a hasában kis virágszirmot jelentő szót: dm. A cég tulajdonosai elérkezettnek látták az időt, hogy további országokat is meghódítsanak, így szinte egyidőben Olaszországban, Horvátországban, Szlovéniában, Csehországban, Szlovákiában, valamint Magyarországon is elkezdődött a terjeszkedés. 1993. július 8-án Budapesten, az Üllői út 445. szám alatt nyitott meg az első magyar dm, amelyet évente mintegy 15-20 új egység követett.
2000 áprilisában a 100. dm üzlet megnyitását ünnepelhettük Vásárlóinkkal Esztergomban, miközben a dm konszern már több, mint 1000 üzletet tudhatott magáénak. 2001-ben új dm emblémával és megújult üzletképpel találkozhatnak Vásárlóink.


Kulcsszavak:
Drogéria, Háztartási vegyiáru, Szépségápolási termékek
Á dm Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Dytta Detty

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerettem náluk vásárolni, jó volt a kuponos kedvezmény. Megszüntették és ha nincs okostelód, buktad a kedvezményt. Ezzel diszkriminál, ráadásul pont azokkal szúrt ki, akik fizetőképesek. A kölykök mindegyike rendelkezik okostelóval, de vajon ők fognak vásárolni náluk? Lehet át kell majd állniuk cukorka és csokoládé árusításra, hogy ne csökkenjen a vásárlók száma. Gratula annak, aki kitalálta, nullás közöst a kezébe. Én átpártoltam a konkurenciához...

Dm

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos a környékünkön már egy ideje megszűntették ezt a boltot, így ha ide szeretnék menni, mindig a város másik feléig el kell mennem. Ezért sajnos ritkán járok ide. Igaz, hogy nem mindig kedvezőek az árak, de a minőség feledteti velünk ezt. Ajándékcsomagokat nagyon érdemes itt választani, rengeteg szokott lenni. Én például a kutyusomnak is itt szoktam venni szalámit. nagyon szereti ezt a terméket, és nem is drága. Az eladók kedvesek, rendszeres akciók szoktak lenni. Itt szoktam mindig megismerkedni az új termékekkel. Például itt szoktam venni magamnak egy kézfertőtlenítő szert, melyhez még víz sem kell. Praktikus megoldás pl. kempingezéshez, horgászáshoz stb. De az állandóan festett körmeimhez is itt szoktam beszerezni az alapanyagot. Igaz kicsit drágábbak a termékek, de hosszú ideig szép marad például a lakk. Megéri a minőségért megfizetni a pénzt.

DM

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon jó ez a bolt, itt mindig megtalálom azt, amire nekem éppen szükségem van. Gyakran itt vásárolok anyukámnak ajándékot, ha éppen szülinapja vagy karácsony van, leginkább parfümöt. Itt az árak is nagyon alacsonyak, a termékek pedig minőségiek. A legjobb illatú dezodorokat és parfümöket forgalmazzák. Mindenkinek ajánlom, sok kozmetikai és illatszer található itt és még tisztasági dolgok is, a szappantól kezdve a samponig!

kupon

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mindig ide járok pelust venni! Itt a legolcsóbb hála a kuponoknak! Szoktak postai úton küldeni levelet,legutóbb nem kaptam meg írtam nekik egyből készséggel rendelkezésemre álltak! Bár azt a kupont már nem tudták elküldeni de számomra hasznosabb kupont küldtek! Ők az egyedüliek akiket érdekel, hogy megtartsák a vásárlóikat!Ezúton is köszönöm Nekik! Továbbra is csak itt fogok pelust venni!

DM

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A DM-nek mindenképpen jár a csillagos ötös. A helyi üzletbe gyakran járok, a pelenkát itt szereztem be a kislányomnak, mert Liberót használtunk és itt mindíg volt belőle készlet. Parfümökből is nagy választék van, háztartási vegyiárut, kutya, macskaeledelt is árusítanak. Samponokat, hajbalzsamokat, dezodorokat is itt szerzem be, mert van választék. Az üzlet rendezett, tiszta, az eladók készségesek, kedvesek, mosolygósak. A pénztárnál nem kell sokat várakozni. Fotókidolgozásra is van lehetőség. A vásárlások után pontok járnak, amiket be lehet váltani ajándékokra. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
## parfüm# fotókidolgozás# babaápolási cikkek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Á dm Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Dm drogerie markt kirendeltségek

 1. Szabadság Út 40.
  2040  Budaörs
 2. dm Kft.
  3.44 km
  Malomkő Utca 7.
  2040  Budaörs
 3. Budaörsi Út 4.
  2051  Biatorbágy
 4. Balatoni Út 2/A
  2049  Diósd
 5. Iparos Út
  2030  Érd