Halász És Fia Mérnöki Iroda, Törökbálint

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. március 22. Halász Zsolt által

Nyitvatartási idők

A 2020.03.22. napon beállított nyitvatartási idők a koronavírus fertőzés kockázata miatt elrendelt korlátozások értelmében.

hétfőH
8:30 – 17:00
keddK
8:30 – 17:00
szerdaSze
8:30 – 17:00
csütörtökCs
8:30 – 17:00
péntekP
8:30 – 14:00
Nagypéntek, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  5 h 40 min.
5 h 40 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-06-070178
Adószám
20314147-1-13

Leírás

Üdvözlöm a Halász és Fia Mérnöki Iroda weboldalán! Halász Zsolt vagyok földmérő és törökbálinti lakos. 1999 óta dolgozom a szakmában, de második generációs földmérőként már gyerekkorom óta részt veszek benne. A cég egyaránt rendelkezik a földmérési munkákhoz szükséges jogosultságokkal és műszerezettséggel is. Bármilyen földmérési munka elvégzésében tudunk Önnek segíteni, illetve ezekkel kapcsolatban tanácsadásért is fordulhat hozzánk bizalommal.


Kulcsszavak:
Épületfeltüntetés, Földmérő, Kitűzés, Szolgalmi jog, Vázrajz, Megvalósulási térkép, Tervezési alaptérkép, Magassági felmérés, Összevonás, Használati megosztás, Társasház, Megosztás, Alaprajz, Drón, Épülettörlés, Belterületbe vonás, film forgatások, geodéta oény, hattárrendezés, mérőkerekes mérés, spórt események, szintenkénti alaprajz
Szolgáltatási helyek
Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Diósd, Érd, Etyek, Herceghalom, Páty, Perbál, Pusztazámor, Sóskút, Százhalombatta, Tárnok, Telki, Telki, Tinnye, Tök, Törökbálint
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Német
Halász És Fia Mérnöki Iroda a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Halász És Fia Mérnöki Iroda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Halász Zsolt
Vezetőség

Üzenet küldése

06205808566

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  Telekhatárrendezés
  Telekhatárrendezés A telekhatár rendezés első lépése a helyi önkormányzattal való egyeztetés, ugyanis a telekalakítási eljárás függ a helyi rendezési tervtől. Az egyeztetés után következik a mi munkánk. A folyamat a következő: a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt.

  Belterületbe-vonás
  Belterületbe vonás A belterületbe vonás első lépése a helyi önkormányzattal való egyeztetés, ugyanis a eljárás függ a helyi rendezési tervtől, illetve az önkormányzat írásos engedélyétől (testületi ülés határozat). Az egyeztetés után következik a mi munkánk.

  Szolgalmi-jog
  Szolgalmi jog Ha a földrészleten szolgalmi jog bejegyzésre van szükség (közmű, átjárási, stb.), akkor változási vázrajzot kell készíttetni. Ennek menete, hogy a megbízó felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket.

  Társasház
  Társasház, szintenkénti alaprajz Ennek menete, hogy a megbízó felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket. Majd a földhivatalból kivesszük a korábbi szintenkénti alaprajzok anyagát (ez csak a meglévő társasházaknál).

  Tervezési-alaptérkép
  Tervezési alaptérkép, megvalósulási térkép Ha a földrészleten építkezni szeretne vagy bármi más okból kifolyólag fel kell méretnie, akkor a következőt kell tenni. Felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket.
  Összes termék megtekintése
  Facebook

  Letöltés

  Halász és Fia Mérnöki Iroda árlista 2020
  Halász és Fia Mérnöki Iroda árlista 2020
  PDF from 2020.03.22. - 87 KB
  File letöltése